Om Oss

 

Vår tjänst

Köpställen är en tjänst som hjälper tidningsläsare att på ett smidigt, snabbt och säkert sätt hitta och köpa de produkter som presenteras i olika tidsskrifter och magasin.

Vi som har utvecklat och lanserat tjänsten har alltid tyckt mycket om att läsa tidskrifter där produkter presenteras på ett smakfullt och inspirerande sätt. Det blev dock ett problem när köpsuget slog till, för det var svårt och krångligt att hitta var någonstans man kunde köpa produkterna. Då kläcktes idén om tjänsten Köpställen, en köpkanal, där alla produkter som finns i tidskrifter och magasin skulle kunna hittas och inhandlas hos välkända och etablerade webbutiker.
Smidigt, snabbt och säkert!

Idag är tjänsten här och Köpställen uppdateras, med aktuella produkter, så snart nya nummer av tidskrifter och magasin kommit ut i handeln.
I första hand länkar vi till den webbutiks produkt som benämns i tidskriften. Vid vårt val av produkt tittar vi också på att webbutiken har trygg e-handel och att produkten har ett fördelaktigt pris.

Ibland överensstämmer inte produkternas priser som benämns i tidskrifterna med Köpställens länkade produkters priser. Det beror oftast på reor och andra kampanjer i webbutikerna eller att webbutiken har valt ett högre pris. Oftast är det dock så att det egentliga priset är lägre än det som står i tidskrifterna.

Köpställen är inte en prisjämförelsesajt och inte heller en sajt där rabattkoder eller liknande erbjudanden förekommer.

Välkommen!

 

Våra webbutiker

Köpställen har avtal med olika webbutiker som tillhandahåller de produkter som presenteras i tidskrifter och magasin. Dessa butiker utvärderar vi ständigt för att se till att de uppfyller de krav och förväntningar vi ställer på dem, såsom att produkterna ska vara detsamma som presenteras i tidskrifterna och att de har trygga och säkra betalningsrutiner.

Köpställen tar inget ansvar för eventuella problem som kan uppstå i samband med ett varuinköp och tar inte heller emot några returer eller byten.

 

Företagsinformation 

Köpställen
c/o Softgain IT AB 
556573-5205